Sajam ugostiteljske opreme HoReCa 2020

Završen je još jedan Sajam ugostiteljske opreme HoReCa. Zadovoljstvo nam je bilo da ugostimo naše dugogodišnje saradnike i partnere, naše nove saradnike i sve one zainteresovane za novine u oblasti poslastičarstva i pekarstva.

Period od 20-23.02.2020 smo iskoristili da na sajmu predstavimo i degustiramo, kako nove, tako i dobro poznate proizvode naših poslovnih partnera Fabbri, Credin, Barbara Décor, Braun, Cresco i Agrano.

Eurogel stand nije bilo teško pronaći. Sa njega se širio miris sveže ispečenog peciva, u Wisheu i Bongard pećima, koji su naši saradnici i partneri rado degustirali. Poseban utisak na njih su ostavila peciva punjena slanim nadevima od spanaća, kupusa i šampinjona, kao i paradajza i paprika.

                      

Čokoladne dekoracije Barbara Décor su i ove godine izazvale posebnu pažnju. Svako se oduševi kada spozna da samo jedna Barbara Décor dekoracija može od kolača napraviti pravo umetničko delo. Široka paleta proizvoda čini da ih možete iskoristiti za najrazličitije prilike.

                      

I kao poslastica za kraj, našla se Fabbri Amarena i novi ukusi Fabbri sladoleda. Novi ukusi za ovu sezonu su iznenadili posetioce našeg štanda, a posebno crna vanila, Aloe Vera, Amarenamisu (kombinacija tiramisu ukusa i Fabbri Amarene), Banoffee, Maskarpone-pomorandža. Verujemo da ćete uživati i ove sezone u Fabbri ukusima.