Hrskava osnova
Sastojci:
150g mlečne čokolade Zeylon Chocovic
100g putera
100g lešnik paste 50% Chocovic
150g Royal Crispi Flakes Barima
Priprema:
Čokoladu istopite sa puterom, dodajte pastu od lešnika i na kraju Royal Crispi Flakes. Sve sjedinite. Rasporedite smešu na silikonsku podlogu (debljine 3 mm), ohladite i izrežite diskove potrebne veličine.
Mus od pistaća
Sastojci:
220g bela čokolada Napal Chocovic
220g slatka pavlaka La Canzone
700g slatka pavlaka La Canzone
150g pasta od pistaća 100% Fabbri
20g želatina
Priprema:
Zagrejte slatku pavlaku, dodajte pripremljen želatin i pomešajte sa belom čokoladom. Na kraju dodajte pistać pastu i ulupajte slatku pavlaku do 60% čvrstine.
Insert od jagode
Sastojci:
200g pirea od jagode
6g želatina
Priprema:
Prokuvajte pire od jagode, dodajte želatin i izmiksirajte. Sipajte u silikonski kalup i zamrznite.