Inovirajte sa nama

Ono što vam je svima već poznato jeste da su inovacije sastavni deo našeg svakodnevnog rada. Kroz radionice, sajmove i druge događaje delimo sa vama najnovije trendove kako u oblasti poslastičarstva, tako i u oblasti pekarstva.

Ovog puta smo u sredu 07.03.2018 u Metro Horeca centru, održali radionicu „Inovirajte sa nama“, a želja nam je bila da pokažemo kako novi trendovi štede vreme i druge resurse, kako na bolji način možete prići vašim klijentima i kako jednostavno možete doći do inovativnog asortimana.

Zahvaljujući demonstratorima Henryk Nowak (PL) i Draganu Stojmenoviću (SRB), predstavili smo vam sledeće sjajne proizvode u čijoj degustaciji smo svi zajedno uživali:

CRAFT LOAF – Hleb pripremljen od različitih vrsta semenki, bez dodatka brašna i kvasca, tipa Hrono. Ovaj hleb se može pripremiti bez posebne opreme i fermentacione komore. Dovoljno je sve sastojke sjediniti, ostaviti ih 30 minuta i nakon toga možete peći.

VICTOR MIX – sjajno testo od koga možete pripremiti i hleb, i pecivo i krofne. Osnovne prednosti su:

  • visok sadržaj celog zrna, što dodatno poboljšava ukus i izgled proizvoda
  • sirovine visokog kvaliteta, sa dodatkom superhrane-goji bobice i chia semenke
  • mogućnost pravljenja hlebova različitih oblika
  • clean label (bez dodatka emulgatora- E brojeva)
  • brza priprema (cc 1h od zamesa do gotovog proizvoda)

MILLET BREAD – hleb od prosa je jedno od najprijatnijih iznenađenja. Jedinstven ukus, mek i hrskav u isto vreme, sa posipom od ekstrudiranog prosa.

GLUTEN FREE SOFT KERNEL –  mešavina za hleb bez glutena, posut semenom golice. Ukus, struktura, mekoća su nešto što ovaj hleb posebno izdvaja i koji je ostavio snažan utisak na one koji su imali priliku da ga degustiraju.

BANANA BREAD je izuzetno jednostavan za pripremu, a istovremeno odličnog ukusa uz mogućnost pripreme više proizvoda: hleb, mafin, korice za tortu. Broj kombinacija ukusa je neograničen!

 

BROWNIE sa brusnicom je jedan od deserata koji su izazvali posebnu pažnju. Pun ukus čokolade, sočna i meka struktura čine ovaj kolač posebnim.

NAPOLEON KREM je vanil krem izuzetno kremaste strukture, pogodan za pripremu različitih torti i kolača. U kombinaciji sa koricama od pomorandže deluje osvežavajuće i odlična je letnja poslastica.

RODEO MIX smo iskoristili da pripremimo cheese cake i biskvit sličan Oreo keksu. Topao i hrskav keks koji je pripremljen u samo nekoliko minuta, bez bilo kakve zahtevne opreme, dobro je došao da se uz razgovor, deljenje utisaka o svim degustiranim proizvodima i kafu pozdravimo sa našim poslovnim saradnicima do sledeće radionice.