Demo centar

DEMO CENTAR I OBUKA KOD KUPCA

Da bismo obezbedili optimizaciju procesa naših kupaca, usmereni smo na razvoj receptura i njihovo prilagođavanje procesima proizvodnje kupca. U cilju lakšeg i bržeg razvoja, otvoren je Eurogel Demo centar. Naš Demo centar je opremljen najsavremenijom opremom proizvođača Wiesheu i Bongard, pa uz vredne ruke i bogato iskustvo naših demonstratora, svakom kupcu nudi rešenja koja su prilagođena potrebama potrošača i uslovima proizvodnje.  

Razvoj receptura počinje sagledavanjem uslova proizvodnje kupca, njegovih potreba i raspoloživih sirovina.  Nakon toga, naš tim zadužen za razvoj radi zajedno sa kupcem u cilju prilagođavanja postojećih ili potpunog kreiranja novih receptura koje će zadovoljiti njegove zahteve I omogućiti optimalne rezultate proizvodnje. U samom procesu razvoja, kupac može probati različite varijante proizvoda I dati smernice na osnovu sopstvenih mogućnosti I ciljeva.  

Na kraju, recepturu I procese implementiramo u prostoru kupca gde se rade “fina podešavanja” da bi proizvod koji se nudi finalnom potrošaču bio identičan onom koji smo dobili u Demo centru. Naravno, naš tim je tu da pruži podršku u vidu obuke zaposlenih, kao I potrebnih marketinških materijala. 

Saradnja sa kupcima u razvoju novih I unapređenju postojećih proizvoda I procesa nosi brojne prednosti. Kupci brzo I lako dolaze do proizvoda koje žele da ponude svojim potrošačima, poboljšavaju efikasnost, smanjuju gubitke u proizvodnji I postižu najviši stepen optimizacije procesa.