Čokoladna inspiracija

Još jednom smo se okupili na obostrano zadovoljstvo! Družili smo se na prezentaciji čudesnih Barbara Decor čokoladnih dekoracija od prave čokolade, treću godinu za redom. Ugostili smo zajedno sa našim principalom naše dugogodišnje saradnike, ali i nove, buduće saradnike. Uživali ymo u magiji brzog, lakog i efektnog dekorisanja poslastica.

Ali da krenemo od početka!

Eurogel je 2017 godine postao distributer Barbara Decor čokoladnih dekoracija od prave čokolade, što je bila jedan od novina za tu godinu na domaćem tržištu. Svi naši saradnici jako dobro znaju koliko ljubavi, volje, rada i truda je potrebno da se jedna čokoladna dekoracija od prave čokolade napravi. Kako je naša želja da našim radom olakšamo rad našim saradnicima, tako smo odlučili da uđemo u ovaj segment poslovanja. I verujte, neizmerno uživamo već 3 godine, zajedno sa zadovoljnim korisnicima.

Ove godine, tema naše radionice je bila, kako drugačije nego: ČOKOLADNA INSPIRACIJA.

Naši partneri iz kompanije Barbara Décor su se potrudili da na interesantan način predstave:

  • nove trendove u dekorisanju poslastica
  • mogućnosti kombinovanja tekstura i ukusa
  • inspirativne dekoracije za moderne poslastice

Prezentaciju su vodili Emil Domanski i Dragan Stojmenović, iskusni demonstratori puni inovativnih ideja, spremni da svoje male tajne podele sa našim saradnicima.

 

 

Želja za brzim, a drugačijim poslasticama, za veliki broj ljudi, nas je inspirisala da vam predstavimo šta sve možete pripremiti od TRUFFLE SHELLS čokoladnih dekoracija, a da i mlađima i starijima bude interesantno. Različita punjenja za TRUFFLE SHELLS praline, malo tamne i bele čokolade i rezultat je tu. Naravno, ovakva poslastica vam daje puno prostora za kreativnost i broj kombinacija je neograničen.

 

 

 

Moderne poslastice dekorisane VELLVET sprejem, uvek izazivaju posebnu pažnju. Ovog puta smo uživali u poslaticama našeg demonstratora koje su dekorisane Barbara Décor dekoracijama. Samo jedna ili dve dekoracije mogu da učine vašu poslasticu nezaboravnom.

 

 

 

 

Ni ova prezentacija nije mogla da prođe bez dobro poznatog SHINE COATING DARK, glazure od tamne čokolade visokog sjaja. Posebna je po tome što je freez stabilna, dodaje se voda u razmeri 20-25%, a kolač se u vitrine ne “znoji” i duže ostaje svež.

 

 

 

Praznici nam stižu, praznici nam stižu! Zašto vaše dekoracije ne bi bile ukrašene novogodišnjim čokoladnim dekoracijama? Sada za to imate priliku i mogućnost izbora među brojnim prazničnim dekoracijama Barbara Décor. Budite drugačiji, kreativni i ostavite trag u sećanju svih onih koji vole vaše poslastice, a mi ćemo vam pomoći u tome.

 

 

 

 

Apsolutni pobednik ovogodišnje prezentacije je: ART GRILLAGE.

Reč je o čokoladnim “mrežicama” koje će vašem desertu dati neverovatnu notu elegancije. Samo jedna ART GRILLAGE čokoladna dekoracija, malo musa po vašem izboru, jednostavna čokoladna dekoracija na vrhu i vaš savršeni desert je tu. Zadovoljeni su i jednostavnost, i brzina, i elegancija i naravno ukus- ukus prave čokolade!

 

 

Kako su naše radionice sa Barbara Decor postale tradicija, do sledeće godine i novih radionica, uživajte u ukusu i izgledu čokoladnih dekoracija od prave čokolade!