Bezalkoholni sirupi: šareno carstvo ukusa

Plaža, sunce, šum mora i hladan koktel! Savršena situacija! Nije potrebno četkati odlazak na odmor da bi se uživalo u sitnim zadovoljstvima.

Svako od nas ima neka svoja sitna zadovoljstva kada su topli i hladni napici u pitanju. Neko uživa u kafi sa dodatkom različitih ukusa bezalkoholnih sirupa, neko u limunadi, a neko u egzotičnom koktelu. Koji god da je vaš izbor, znajte da VEDRENNE sirupi mogu učiniti vaš napitak posebnim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kokteli

Danas popularne mešavine pića potiču sa američkog kontinenta, kada su borbe petlova bile na vrhuncu popularnosti u tom delu sveta. Nakon što je bio poznat pobednik finalne borbe, običaj je bio da vlasnik pobedničkog petla popije neko neobično piće. Mešavina više pića je početak razvoja priče o koktelima. Kokteli dolaze u Evropu u 19 veku, i služe se najpre u hotelima predstavnicima visokog društva. Vremenom se njihova upotreba širila i na druge slojeve stanovništva. U početku su to bili dominantno alkoholni kokteli, a danas vrlo često možemo sresti i bezalkoholne. Bilo da se koriste sa alkoholom, sokovima ili limunadom, sa par kockica leda, svakako će biti odlično letnje osveženje.

Ledene kafe i specijalne espresso kafe

Za one koji žele da stalno isprobavaju neke nove i neobične ukuse, kafe sa dodatkom VEDRENNE sirupa su prava stvar. Podsete vas na važne praznike, zanimljiva mesta, neobične ljude koje ste sreli, vrate na trenutak u jedan lepši i vama drag svet.

Vedrenne bezalkoholni sirupi su francuski sirupi, iz srca Burgundije. Višestruko su nagrađivani zbog svog vrhunskog kvaliteta. Kompanija Vedrenne je danas treći vodeći proizvođač bezalkoholnih sirupa u Francuskoj.  Od 2017. godine prisutni su i na našem tržištu, zahvaljujući kompaniji Eurogel.

Osim što imate priliku da probate i koristite Vedrenne sirupe, naš koktel majstor je tu da vam predloži različite recepte i kombinacije pića, koja će zadovoljiti i najosetljivija nepca.

Zato, usudite se da probate nove ukuse!