Agrano AG http://www.agrano.com »

Agrano AG AGRANO AG je lociran u Allschwil-u, u blizini Bazela i osnovan je 1946. od strane Mr. Scherz-a. Osnivač pomenute firme je bio pionir u polju pekarstva. Uprkos stanju na tržištu, gospodin Scherz je verovao u budućnost, napredne pekarske sastojke i sirovine pogodne za proizvodnju poslastičarskih i pekarskih proizvoda. I uspeo je u tome! Od 2001. BRAUN KG, Hannover/Nemačka je zadužen za izvoz i distribuciju AGRANO brenda na svetskom nivou. Zajedno pripadaju Oetker grupaciji. 2004. Weaspe i AGRANO se spajaju u tako AGRANO postaje firma sa kompletnom linijom za snabdevanje pekarskih i poslastičarskih proizvoda.

Chocovic chocovic.es »

Chocovic Chocovic je kompanija koja od 1872. godine proizvodi visoko kvalitetne proizvode kao što su: prava čokolada, čokoladni kremovi i proizvodi od čokolade za profesionalnu upotrebu i Horeca sektor. Danas, kompanija Chocovic je u sastavu najvećeg svetskog proizvođača čokolade i čokoladnih proizvoda belgijske kompanije Barry Callebaut. Vodeći princip u proizvodnji je postizanje najboljeg kvaliteta proizvoda kroz pažljiv izbor sirovina i strogu kontrolu svakog procesa i nivoa u proizvodnji.

Barry Callebaut barry-callebaut.com »

Barry Callebaut Barry Callebaut je vodeći svetski proizvođač visoko kvalitentnog kakoa i proizvoda od čokolade i može se pohvaliti: sa oko 6.000 zaposlenih u 30 zemalja, oko 45 proizvodnih objekata, prodajom oko 4,8 milijardi CHF 2011-31.avgust 2012 godine, sveobuhvatnom nadležnosti u u metnosti izrade čokolade - od kakao zrna do gotovog proizvoda. Barry Callebaut je lider u inovacijama što se tiče kakaoa i čokolade i pruža širok spektar usluga oblasti razvoja ovih proizvoda, prerade, obuke i marketinga.

Martin Braun martinbraun.de »

Martin Braun Martin Braun je nemačka kompanija vodeća u Evropi u proizvodnji praškastih proizvoda za profesionalnu upotrebu. Tu spadaju pre svega praškasti proizvodi za pripremu instant kremova za poslastičarstvo, za pripremu patišpanja i mafina kao i mousse za pripremu deserta i filova. Za više od 15 000 kupaca iz oblasti pekarske ili konditorske industrije, Braun proizvodi su sinonim za kvalitet i inovativnost.

Cresco cresco.it »

Cresco Cresco je jedna od vodećih italijanskih kompanija za proizvodnju sirovina za pripremu autentičnog italijanskog sladoleda. Kombinacija tradicije i novih tehnologija u proizvodnji omogućuje svakom klijentu pripremu sopstvenog italijanskog sladoleda sa kombinacijom neverovatnog ukusa i najboljih senzornih karakteristika.

Kardasis kardasis.com »

Kardasis Kardasis je grčka kompanija koja se već 50 godina bavi proizvodnjom svih vrsta dekoracija za torte i kolače. U proizvodni program firme spadaju: dečije figure i slike za torte sa uvek aktuelnim dečijim junacima, svadbene figure, svadbene dekoracije i stalci za torte. Kompanija Kardasis nudi najoriginalnije ukrase za poslastice savremenog dizajna i široku lepezu proizvoda za svaku priliku.

Novagel novagel.org »

Novagel Novagel je renomirani proizvođač glazura (nadeva) za poslastičarstvo i pekarstvo iz Bugarske. Proizvodi se prave od pažljivo izabranih sirovina a pokazuju visoku postojanost na temperaturama od -18°C do +4°C. Proizvode se u više ukusa: neutral, karamel, čokolada, toffee, šumsko voće, jagoda, malina a krajnjem poslastičarskom proizvodu daju idealan konačan izgled.

Vandemoortele vandemoortele.com »

Vandemoortele Vandemoortele je kompanija sa belgijskim korenima i evropskom perspektivom. Vodeći evropski proizvođač margarina i inovativnih proizvoda kao što je zamena za maslac sa proizvedenih ukupno preko 500 000 tona proizvoda godišnje. Tehnološki usavršen proces proizvodnje omogućuje da svi proizvodi budu optimalno izbalansirana kombinacija savremenih trendova u oblasti hrane: ukus, raznovrsnost, ugođaj, udobnost, zdravlje i životna sredina.